Örömmel írtuk meg grafikai tervezésről szóló kikkeinket, ugyanis több, mint 10 éven keresztül egyik fő tevékenységi körülk volt a terület.

Frissített cikkeinkkel reméljük, hogy sok hasznos információt adhatunk át a területről!

Arculattervezés pszichológiája

Az arculattervezés alapja egy céges logó, amire építkezve kialakítható a teljes céges megjelenés. A megjelenésnek tökéletesen azonosítania kell bennünket, jellemeznie kell tevékenységünket, egyedivé és felismerhetővé kell tennie. Éppen ezért az arculattervezés nem csupán grafikai, hanem tipográfiai, marketing és vizális kommunikációs feladat.

Étlap tervezés

Egy étteremnek nélkülözhetetlen egy étlap. A vendég mindig megnézi, így az étlap tervezés alkalmával arculatba illő, jól átlátható mély benyomást tevő designra van szükség.

Könyv tördelés

A könyv az ember legjobb barátja! Állítják, és igazuk van, mert nem sértődik meg, akármikor fordulhatunk hozzá, szórakoztat, ha egyedül vagyunk. A rossz betűtípus választása, a sorok szabálytalan szedése a szem fáradtságát okozza. Leírom, hogyan lehet-e szépet és használhatót alkotni.

Katalógus készítés

katalógus készítésA képek és a szöveg összhangja adja meg egy katalógus ?ütősségét?. Ami ránézésre egyszerűnek tűnik, ott a kis részletek pontos és ötletes együttese érezteti a tökéletességet, és adja át a mondanivalót. Titok nincs. A tipográfiai szabályok használata, és rutin teszi képessé a grafikust arra, hogy igényes munkát adjon ki a kezéből.

Névjegykártya készítés

A "szükséges eszköz" helyett, amit majd a gyorsnyomda elkészít, legyen inkább a cég értékeivel, marketing kommunikációjával megegyező névjegykártya tulajdonosa, hiszen mi van akkor, ha egy konferencia után csupán a névjegy az, ami emlékeztetni fog, hogy kik is voltunk?

Szórólap készítés lépései

Szórólap készítés lépései

szórólap készítés lépéseiKidolgoztunk egy módszert, hogy minél hatékonyabban és olcsóbban készüljön el szórólapja. Mindezt úgy, hogy ne menjen az eredményesség rovására!

Hatékony szórólap ismérvei

hatekony_szorolap_ismerveiElsőre talán könnyűnek tűnik egy szórólap tervezése, igazából viszont komoly tipográfiai tudás és emberismeret szükséges hozzá! A szórólap minta elkészítésekor mi mindezt figyelembe vesszük, de most Önnek is eláruljuk, hogy eddigi, vagy jövőbeni szórólapjait ellenőrizni tudja.

Drága vagy olcsó szórólap

draga_olcso_szorolapEgy szórólap ára több tényezőtől függ: a példányszámtól, papírtól és a használt színektől. Ezek a paraméterek külön-külön alakíthatók, így az árak lehetnek olcsóak, vagy ez egekbe is szökhetnek. Már a szórólap készítés alkalmával érdemes tudni a kívánságokat.

Szórólap árajánlatkérés tanácsok

szorolap_arajanlatPontos árajánlat kéréssel elsőre megtalálja a közös nevezőt a szórólap készítő céggel. Az árajánlat kérésnél Ön is átgondolhatja kívánságait és céljait, mit vár el a tervezőtől és a szóróanyagtól.

Szórólap tervezés egyszerűen

Hatékonyság szempontjából sem mindegy, hogyan van megtervezve szórólapja! Kérjen tőlünk árajánlatot, dolgoztasson igényesen, mert a rossz munka a szórólap eldobásához vezet!

Logó tervezés menete

A logótervezés menete egy kreatív folyamat, amely több lépésből áll. Ebben a blogbejegyzésben bemutatok néhány fontos lépést, amelyekre érdemes odafigyelni a logótervezés során.

Mitől függ a logótervezés ára?

A logótervezés az egyik legfontosabb eleme egy vállalkozás arculatának. A jól megtervezett logó segít megkülönböztetni a céget másoktól, és hozzájárul a brand építéséhez. Azonban sokak számára kérdéses, hogy mennyibe kerül egy logótervezés. Az árak számos tényezőtől függenek, amelyeket az alábbi alcímekben foglaltam össze.

Logó tervezés

A logó egy vállalkozás arculatának kulcsfontosságú eleme, mivel egyedi és könnyen felismerhető megjelenésével segíti a vállalkozást az ügyfelek számára megjegyezhetővé válni, valamint a versenytársaktól való megkülönböztetésében. A logóval rendelkező vállalkozások általában profibb és megbízhatóbb benyomást keltenek az emberek szemében, ami pozitív hatással van az üzleti tevékenységre.

Arculattervezés és logótervezés arculati kézikönyvel

Az arculattervezés egy olyan folyamat, amely során egy vállalkozás, márka vagy termék vizuális megjelenésének összes elemét megtervezik és összehangolják. Az arculat az egyik legfontosabb eszköz a márkák megkülönböztetésére a versenytársaktól, és a sikerhez elengedhetetlen. Ebben a blogbejegyzésben megvizsgáljuk az arculattervezés alapjait, azokat az elemeket, amelyeket fontos figyelembe venni a hatékony arculattervezés érdekében.

Illusztrációk használata különböző kiadványokban

Nem mindegy, hova helyezzük el a képeket. A tipográfia külön foglalkozik az illusztrációk helyzetével, használatuk szabályaival. Olvasási szokások, emberi viselkedések figyelembe vételével alakítsuk ki kiadványunkat!

Nyomdai előkészítés szolgáltatás

A grafikai tervezés fontos szerepet játszik a vállalkozások arculatának kialakításában és a potenciális ügyfelek megszerzésében. A grafikai szolgáltatások széles körét kínálják, beleértve az arc- és logótervezést, szórólapok, katalógusok, menük és névjegykártyák készítését.

Csatlakozz a lokális Facebook
csoporthoz és kérdezz!

Lokális marketing facebook csoport