Internet marketing

Mit takar az internet marketing? Írtunk egy kis összefoglalást.

Nem elégedett honlapja hatékonyságával? Ön is a honlaptulajdonosok azon részébe (97%!) tartozik, akik nem használják az internet marketinget? Itt az idő, hogy megelőzze a konkurenciát, mielőtt Ő teszi meg az első lépést!

Ön számára is elérhető:

  • Honlapjára szabott, hatékony online eszközök

  • Elsők között lenni a keresőkben

  • Költséghatékonyság

  • Látogatottság, és érdeklődők megtöbbszöröződése

  • Versenytársak internetes jelenlételemzése

Látogatottság növelés

internet marketing grafikon

Egyik legfontosabb teendő, hogy sok látogatója legyen! Látogatóiból tud ügyfeleket faragni. Kitaláljuk, (kutatással alátámasztjuk) azt a 2-3 kulcsszót, amit az Ön célközönsége szokott a keresőkbe írni, és az első 10 találat közé juttatjuk!
Kereső optimalizálás alkalmával oldalát az elsők közé pozicionáljuk, és több száz honlapra regisztráljuk! Megtalálható lesz. Innentől a honlapján múlik...

Látogatói magatartás

Lehet napi több ezer látogatója, ha rögtön elhagyják oldalát. Ezért a honlap külalakja, információtartalma, vagy navigálása éppúgy felelős lehet. Megvannak a tipikus látogatói magatartások, melyek ismerete elengedhetetlen honlapja hatékonysága szempontjából. Mi ismerjük, elemezzük, működővé tesszük honlapján ezeket Weblap Optimalizálás alkalmával. A vásárlást és maradást gátló tényezőket keressük, és szüntetjük meg.

Optimalizálás alkalmával:
Optimalizálás alapos felmérés után kezdődik. Körüljárjuk a témát, és a konkurenciát. Ön megnevezhet 3 céget(!), akiknek nem vállaljuk honlapja optimalizálását!
Siessen, nehogy ők zárják ki Önt!

Internet Marketing Stratégia készítés

Megtervezzük Internetes jelenlétét, hogy eredményes legyen! Meglévő stratégia alapján meg lehet tervezni a honlapot, és a teendőket, miként válik vállalkozása vonzóvá. Honlapján minden rendben lesz, látogatói eljutnak a kereséstől az Ön honlapján levő megrendelés gombig!

Minden honlap esetében lehet tenni valamit az eredményesebb működéséért! Az Ön honlapján mit kell tenni? Egy alapos vizsgálat alkalmával kiderül!

Lokális Facebook csoport

Lokális marketing facebook csoport