Honlap készítés menete 5 lépésben

honlapkészítés meneteAmennyiben teljesen cégre szabott honlapot szeretne, tőlünk megkapja. Honlapján minden részletet aprólékosan készítünk el mérhető tervek alapján. Így nem lesznek hibák, melyek fél év múlva derülnek ki. Technikai részletek helyett elmondom, hogyan fog lezajlani honlapja elkészítése és üzemelése.

Figyelem!
Az itt leírt a munkamenet csak a honlap elkészítésére vonatkozik! Kiemelten ajánljuk, hogy a honlapkészítés előkészületeit is szakemberrel készíttesse el, ahogyan azt hírlevélsorozatunkban is tanácsoljuk, hiszen ha népszerű, biztos alapokon nyugvó oldalt szeretne, ez jelent Önnek megoldást. Itt olvashat bővebben az Internet Marketingről .

Az előkészület

Ez nem egy perces munka, mint a sablonokat áruló cégeknél. Cégre szabott honlapnál egy-három hetet vesz igénybe mire az oldalt előkészítjük. Együtt beszéljük meg az elképzeléseket, célokat, tanácsadást adunk Önnek. Míg Ön esetleg a szükséges anyagokat gyűjti, mi átnézzük a konkurencia honlapjait, és egyéb statisztikai adatokat gyűjtünk. Ezekből okulva állítjuk fel a stratégiát és weblapja szerkezetét.

Fizikai megvalósítás

Körülbelül két hét alatt alakul honlapja tervekből interneten publikált valósággá. Az első héten elkészítjük a designt, amit több fordulóban kicsiszolunk. A második héten feltesszük az internetre, és feltöltjük a tartalommal.

Tesztelés és javítás

Jelen esetben nem a vizuális látványt javítjuk, nem a rendszer rossz működését teszteljük. Tüzetesen megvizsgáljuk a honlapot, hogy látogatói hogy viselkednek rajta! Ez alatt az idő alatt tökéletesítjük, simítjuk az EMBEREK igényeire, a valósághoz honlapját. Erre viszont néha hosszú időre van szükség. Látogatottságtól és típustól függően 1-4 hónapba telik annak, aki igényt tart rá. Egyszerű honlap esetében ez egy hetet sem vesz igénybe.

Látogatottság növelése

A látogatottság növelése egyszerre zajlik a honlap tesztelésével. Honlapját ekkor tesszük elérhetővé a látogatók számára. Nem csak a Google találati listáján hozzuk az elsők közé, hanem minél látogatottabb helyeken jelentetjük meg.

"Marketinges" honlap

Honlapunkon elérhetők információk a marketinges szemléletű weblapokról (például hírlevelünkben ). Honlapja tervezése, tesztelése és látogatottság növelése alatt olyan honlapot készítünk, ami látogatókat vonzz, ellát információval, elvezeti őket a honlap céljáig, majd évekig fenntartja érdeklődésüket.

Erről a koncepcióról többet az Online marketing címszó alatt olvashat.

Csatlakozz a lokális Facebook
csoporthoz és kérdezz!

Lokális marketing facebook csoport