Linkkatalógus regisztráció

A linkkatalógusok olyan oldalak, ahol a linkek tematikusan jelennek meg. A linkkatalógusokban való regisztráció előnye, hogy olyan linkeket kapunk, amik a témánkba vágnak, azaz relevánsak honlapunk tartalmára. Ez a relevancia adja a jó helyezést a Google találati oldalain, így növelve a honlap látogatottságát.

Linkkatalógusok linkjei jók

linkkatalógus regisztrációAz oldalunkra mutató linkek hasznosak számunkra, mivel minden linket egy-egy szavazatnak vesz a Google kereső. A sok link sok szavazat, amitől a Google egyre nagyobb bizalmat ad honlapunknak, így bizonyos témakörökben előrébb sorolja azoknál a honlapoknál, akikre kevesebb, vagy kevésbé erős link mutat. (Persze számít a honlap tartalma is, így a szövegírás és keresőoptimalizálás!)

Nem mindegyik oldal linkje hasznos számunkra! Mi csak olyan oldalra küldjük be linkjét, ami megbízható és a honlap értékét növeli!

Látogatók linkkatalógusokból

A linkkatalógus regisztráció nem csak a honlap erőssítésére jó. Sok linkkatalógus rengeteg látogatóval is bír, akik a linkgyűjteményeken keresztül érkeznek honlapunkra, és válhatnak vásárlóvá.

Hogyan segíthetünk Önnek?

Linképítés szolgáltatásunkkal honlapját különböző linkkatalógusokba regisztráljuk, így növeljük honlapjának erősségét a keresők találati listáin, illetve a népszerűbb linkkatalógusokból látogatókra is szert tehet. A linkkatalógusok tehát növelik honlapja látogatottságát!

A mi rendezett adatbázisunkban több száz katalógus található, melyeket Ön esetleg nem is ismer. Ezekre történő regisztrációval hosszútávon növeljük honlapja értékét.

Csatlakozz a lokális Facebook
csoporthoz és kérdezz!

Lokális marketing facebook csoport