ProSign - Balaton

Kapcsolati információk

Cégadatok

Prosign - Balaton
Cím.: Balatonfüred, Aranyhíd stny. 8, 8230
Tel: +36 20 919 2467
e-mail: info[kukac]prosign.hu

Weboldal: www.prosign.hu

Nyitvatartás: egyéni megbeszélés alapján. Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Adószám: 22213107-1-41
Számlaszám:
10918001-00000028-50160002

Szolgáltatási területek

Balatonfüred: Mint a szolgáltatás központja, Balatonfüred a helyi és a turisztikai vállalkozások számára is kulcsfontosságú. A városban a vendéglátás, a szálláshelyek és a kulturális események kiemelt jelentőséggel bírnak.

Tihany: A félsziget csodálatos természeti adottságai és a Tihanyi Apátság révén rendkívül vonzó turisztikai célpont. Szolgáltatásunk itt a helyi attrakciók és szálláslehetőségek kiemelésére összpontosít.

Csopak: Híres borvidéke révén Csopakon a borászatok és a kapcsolódó turisztikai szolgáltatások előtérbe helyezése a cél.

Alsóörs: A kempingezés és a vízi sportok népszerűsége miatt Alsóörsön a szabadidős tevékenységeket és szolgáltatásokat hangsúlyozzuk.

Balatonalmádi: Itt a strandok és a családi szórakoztató helyek kiemelése a fő szempont.

Balatonakali: A természeti szépségek és a nyugodt környezet miatt a wellness és pihenést nyújtó szolgáltatásokat helyezzük előtérbe.

Balatonarács: A helyi vendéglátás és az aktív turizmus, például kerékpározás támogatása a fő cél.

Veszprém: Bár nem közvetlenül a tó partján fekszik, a megyeszékhely kulturális és kereskedelmi jelentősége nagy, így itt a vállalkozások sokszínűségének bemutatása a fő feladat.

Siófok: A "Balaton fővárosa"ként is ismert, itt a szórakoztatóipari elemek, mint például a klubok és a rendezvényhelyszínek kiemelése prioritást élvez.

Keszthely: A Helikon Kastélymúzeum és a Festetics Kastély közelsége miatt a kulturális turizmust és a hozzá kapcsolódó vendéglátást emeljük ki.

Badacsony: A borászat és a gasztronómiai élmények középpontba állítása, valamint a természetjárás népszerűsítése.

Fonyód: A helyi piacok és a természeti látnivalók, mint például a Fonyódi Sipos-hegyi kilátó kiemelése.

Zamárdi: A fesztiválok és a szálláshelyek, mint például a Balaton Sound által vonzott fiatalabb közönség számára nyújtott lehetőségek hangsúlyozása.

Csatlakozz a lokális Facebook
csoporthoz és kérdezz!

Lokális marketing facebook csoport