Linképítés, linkmarketing

A linképítés a honlap népszerűsítésének egyik alappillére. Minden oldalunkra mutató link egy szavazatnak számít a Google-nál. A linkek számának tudatos növelése segíti oldalunk pozícióját és megítélését a keresőkben, javítja a pozíciónkat különböző kulcsszavakra és látogatókat is hoz honlapunkra.

linképítésHogyan néz ki a linképítés?

Rengeteg hely van, ahova ingyen elhelyezhetőek honlapja linkjei. Ilyenek a linkkatalógusok, vagy blogok, partnerek honlapjai, vagy a Szociális marketing elemei (pl.: Facebook). A lényeg, hogy az Ön tevékenységi köréről szóljanak, így releváns oldalak bevonásával történjen a linképítés. Kezdetben ezekre az oldalakra helyezzük el linkjét, majd igény szerint szélesítjük a kört. A linképítés végeztével honlapja előkellőbb helyet foglal el.

A linképítés elemei:

Mért éri meg külső szakemberre bízni a linképítés folyamatát?

Precíz, hosszadalmas feladatról van szó, ahol fontos hova ajánljuk a linket, milyen névvel ajánlunk, és milyen ütemben. Ezekhez meglévő adatbázisra, a kulcsszavak jelentőségének ismeretére, és a keresőmarketing tapasztalataira van szükség. Ezeket egy szakember precízebben tudja elvégezni. Ön foglalkozzon a marketingjével, mi elvégezzük a linkajánlás néha monoton és hosszadalmas feladatait.

Miért minket válasszon linképítéshez?

  • Nem robotokkal, hanem kézzel készítjük a linkajánlásokat így megfelelő minőségű helyekre kerül honlapja

  • Szakmailag magasan képzett linképítők foglalkoznak a linképítéssel

  • Kulcsszókutatás segítségével dolgozunk, így olyan kulcsszavakra optimalizálunk, ami látogatókat is hoz

  • Tartózkodunk a feketekalapos módszerektől

  • Nem használunk linkcserét

  • Pontos tájékoztatást kap a linkajánlás állásáról

  • A vállalt linkszámot szerződésben garantáljuk

  • Weboldalának helyezésének javulását garantáljuk

Mikor erősíti a honlapot a linképítés?

Nincsen időben korlátozva a linképítés hatása. A linkek mindaddig kifejtik hatásukat, amíg azok a honlapok léteznek, amelyiken megjelennek. A megszűnéstől pedig nem kell tartani, hiszen egy ilyen honlapnak SEO-s körökben mindig akad gazdája.

A liképítés viszont önmagában nem mindig elég! Az oldal helyezése a Google listáin több mint 200 dolgon múlik, így a honlaptól is függ. A honlap keresőoptimalizáltsága fontos tényező, így ajánljuk, hogy azt is nézesse meg, mi egy szolgáltatásunk igénybevétele mellett ingyen átnézzük a keresőoptimalizált oldalszerkezetet is!

Csatlakozz a lokális Facebook
csoporthoz és kérdezz!

Lokális marketing facebook csoport