Cégprofil kezelés

Cégprofil kezelés


Kezeljük, fejlesztjük, hogy folyamatosan versenyképes maradj a piacodon a desztinációdban.


 
 
 


Cégprofil folyamatos fenntartása külön feladat, sok napi teendőt foglal magába, de eredményeképpen jobb pozíciót, elégedettebb ügyfeleket kapunk.

 

 

A Google Cégprofil nem csupán egy online névjegy, hanem egy interaktív platform, ahol a vállalkozások megmutathatják magukat a potenciális ügyfeleknek. Egy jól karbantartott cégprofil növeli az esélyt arra, hogy az Ön vállalkozása kerüljön ki először, amikor valaki a közelben keres szolgáltatásokat vagy termékeket. Szolgáltatásunk keretében gondoskodunk arról, hogy a profil mindig naprakész, vonzó és informatív legyen.

Profil optimalizálása

Szakértőink folyamatosan elemezik és optimalizálják a cégprofil tartalmát és beállításait. Ez magában foglalja a pontos cégadatok (név, cím, telefonszám) frissítését, szolgáltatások és termékek részletes leírását, valamint a gyakran frissített fotók és videók feltöltését. Mindez hozzájárul a jobb felhasználói élményhez és az SEO teljesítmény növeléséhez.

Interakciók kezelése: válasz a vásárlói visszajelzésekre

A cégprofil kezelésének elengedhetetlen része a vásárlói interakciók figyelemmel kísérése. Pozitív vagy negatív visszajelzések esetén személyre szabott, gyors és professzionális válaszokat biztosítunk, ami növeli a vállalkozás hitelességét és ügyfeleivel való kapcsolatát. Emellett figyelemmel kísérjük a kérdéseket is, és gyorsan reagálunk rájuk, hogy folyamatosan aktív és elérhető képet adjunk a vállalkozásról.

Hirdetések és promóciók kezelése

Szakértő csapatunk segít a Google Cégprofilon keresztül futtatott hirdetések és promóciók kezelésében is. Személyre szabott hirdetési stratégiák kidolgozásával és azok hatékony kezelésével maximális láthatóságot és ROI-t biztosítunk.

Posztok kezelése

Heti vagy szükség esetén napi frissítés segítségével tájékoztathatod a környékeden lévőket, hogy jelen vagy. Az algoritmust is táplálja, jobb pozíciókat, több megjelenést eredményez.

Elemzés és jelentések

A cégprofil teljesítményének folyamatos elemzése kulcsfontosságú a hatékony kezeléshez. Részletes jelentéseket készítünk a profil látogatottságáról, ügyfél-interakciókról és a hirdetések hatékonyságáról, hogy ügyfeleink mindig tisztában legyenek a profiljuk által generált értékkel.

 

 

 

 

 

-------

 

 

Google Cégprofil akkor jó, ha friss és aktuális és külső felhasználók sem változtatják meg indokolatlanul. Posztok készítése, adatok frissen tartása, vélemények kezelése és megválaszolásuk mind rendszeres munkát és odafigyelést ígényel.

A Google Cégprofil fenntartásának szolgáltatása nem csupán egy adminisztratív teendőt jelent; ez egy stratégiai eszköz az Ön üzleti sikerhez. A Google Cégprofil fenntartás szolgáltatás célja, hogy profilodat mindig friss és releváns tartalommal lássuk el, ezáltal növelve láthatóságát és hitelességét a Google keresőben és Térképen egyaránt.

Miért fontos ez a szolgáltatás?

 • Frissesség: A rendszeres posztok és a naprakész információk biztosítása létfontosságú a SEO szempontjából. A gyakran frissített profilok előnyt élveznek a Google rangsorolási algoritmusában, ami jobb pozícióban való megjelenést eredményez a keresési eredmények között.

 • Adatpontosság: Az elérhetőségi adatok, nyitvatartási idők és egyéb alapinformációk pontossága kulcsfontosságú a vásárlói bizalom kiépítésében. A helytelen adatok ügyfelek elvesztéséhez vezethetnek.

 • Felhasználói interakciók kezelése: A felhasználók által hagyott vélemények megválaszolása és a felhasználói kérdések kezelése nem csak az ügyfélkapcsolatok javítását szolgálja, de a Google szemében is növeli a profil aktivitását és relevanciáját.

 • Védelem a nem kívánt módosítások ellen: Vigyázunk arra, hogy profilját ne lehessen indokolatlanul módosítani. Monitorozzuk a változásokat és gyorsan reagálunk, hogy az Ön üzleti adatai mindig hitelesek maradjanak.

A Google Cégprofil fentartás szolgáltatás közé tartozik:

 • Rendszeres tartalomfrissítés: Új posztok, képek és ajánlatok közzététele, hogy profilod mindig friss és vonzó maradjon.

 • Adatkezelés: A legfontosabb információk, mint a cím, telefonszám, nyitvatartás naprakészen tartása.

 • Véleménykezelés: Az ügyfelek által hagyott vélemények gyors és professzionális megválaszolása, valamint a negatív vélemények kezelése.

 • Profilvédelem: A nem kívánt felhasználói módosítások elleni proaktív fellépés.

A bejegyzések használata azt jelenti, hogy:

 • A helyi kereső felhasználók több információt kapnak az üzletedről

 • Könnyen hozzáférhetnek a termékbejelentésekhez és különleges ajánlatokhoz közvetlenül a helyi keresésből

 • Időszerű információkkal és helyi témájú tartalommal vonzhatod a helyi fogyasztókat

 • Promótálhatod a különleges ajánlataidat, eladásaidat és kedvezményeidet a helyi keresési eredményeken belül

 • Jobb ügyfélélményt kínálhatsz a legfrissebb információkkal az üzletedről

 • Megoszthatsz vonzó képeket és videókat, hogy felkeltsd felhasználó figyelmét

Bízd profi csapatomra a Google Cégprofiljának menedzselését, és összpontosíts a legfontosabbra: üzleted növekedésére. Vedd fel velem a kapcsolatot, és kezd meg az utazást az online láthatóság és hitelesség világában!

 

 

Google Cégprofil bejegyzések kezelése

A Google Cégprofil bejegyzések a helyi keresési változatai a közösségi média frissítéseknek. Ezek a rövid frissítések lehetőséget kínálnak hírek, események, ajánlatok és cégbejelentések megosztására a helyi fogyasztókkal.

Megtekintheted, hogy a bejegyzések hogyan jelennek meg a helyi SERP-ben alul, a jobb oldalon:

Csatlakozz a lokális Facebook
csoporthoz és kérdezz!

Lokális marketing facebook csoport