Hírlevél azoknak, akik
profi megoldásra vágynak!

Hírlevél küldő rendszer:

 • Korlátlan feliratkozott kezelése

 • Részletes statisztika

 • Előre megírt reklámkapányok kezelése

 • Személyre szabható levelek

Levél arculatához

 • Levele illeszkedik honlapjához

 • Átlátható kialakítás, hogy végigolvassák levelét

 • Tanácsokat adunk az eredményesség növelésére

Fogja munkára honlapját hírlevél rendszer segítségével!

Néhány hírlevél referenciánk

Automatizálható hírlevél küldő, feliratkozó,
megrendelés kezelő rendszer

Rendszerünk segítségével Ön könnyedén tud létrehozni csoportokat, honlapján lehetőséget adhat azok feliratkozására. Automatikus válaszleveleket hozhat létre, sőt követőlevél kiküldésére is lehetősége van. Kezelheti honlapján leadott megrendeléseket.

 • Korlátlan levél kiküldése

 • Egyszerű kezelőfelület

 • Időzített levélküldés

 • Személyre szabható levelek

 • Levél cégarculattal
  (Html levél)

 • Oldalba illeszthető feliratkozás


Legyen rendszerünk az Ön automatizált ügyfélszolgálata, engedje át neki marketingjét, és nyilvántartása vezetését! Dolgozzon Ön helyett honlapja, akár nyaralás közben is!


Mert a legtöbb ember gyakrabban nézi meg a postafiókját, mint ahogy végigjárja az ismert weblapokat


Kíváncsi a funkciókra?

Stílusos HTML hírlevél készítés

Arculatához és honlapjához illő hírlevelet hozhat létre! Legyen stílusos, és ügyfelei többre értékelik majd! Egyszerűen beillesztheti HTML kódját a rendszer felületén, és máris kész egyedi levele! Szeretné? Készítünk Önnek arculatához hírlevelet!

Korlátlan csoport létrehozása

Hozzon létre korlátlan hírlevél csoportot, és küldjön nekik személyre szabott leveleket! Minden csoportnak létrehozhat feliratkozási lehetőséget, így még személyesebb reklámokat, híreket, lehetőségeket küldhet ki nekik. Hány tagja lehet egy csoportnak? Korlátlan!

Személyre szabott levelek

Hírlevélre feliratkozáskor elkért adatokat könnyen felhasználhatja levelében! Szerkesztéskor a rendszerrel beillesztheti például a címzett nevét, így több száz levél kiküldésekor is személyre szóló levelet írhat. A törvényben foglaltaknak megfelelően leiratkozási linket is beszúrhat levelébe.

Hírlevél arculatához:
Ha most megrendeli, kedvezménnyel juthat arculatához illő HTML levélsablonhoz! A HTML levéllel visszaadhatja cége arculatát, így stílusosan jelenhet meg!

Időzítheti leveleit akár a regisztráció időpontjához is

Küldje el időzítéssel leveleit, így akár nyaralás közben is dolgoztathatja honlapját! Előre megírt sablonjaihoz kiküldési időpontot rendelhet. Rendszerünk képes a regisztráció időpontjához viszonyítva is kiküldeni leveleit, így adva lehetőséget tanfolyamok, reklámkampányok automatizálására

Automatikus feliratkozási kód generálás

Egyszerűen készítheti el honlapjába beilleszthető kódját! Pár gombnyomás, és kész a HTML kód, ami segítségével látogatói egyszerűen feliratkozhatnak! Beállíthatja azt is, hova érkezzen látogatója feliratkozás után. (Például hatásos lehet ilyenkor felkínálni egy akciót...) A művelet nem igényel különösebb szaktudást!

Felügyelje a rendszert

Programunk nem csak ügyfeleivel kommunikál, de Önnel is! Kérhet értesítést a le- és feliratkozásról, átnézheti csoportjainak adatait, ellenőrizheti, melyik levelet hányszor küldte ki a rendszer!

statikus honlap


Csatlakozz a lokális Facebook
csoporthoz és kérdezz!

Lokális marketing facebook csoport