Keresőmarketing ára

Egy honlapot akkor mondhatunk drágának, ha nem térül meg a rá fordított energia és költség. A hatékony keresőmarketing így nem költség, hanem befektetés, hiszen rendszeres karbantartással folyamatos versenyelőnyt jelent.

keresőmarketing áraHogyan kalkulálunk?

Fix árak kikiáltása átverés lenne, hiszen minden honlap más, és nyilván kevesebben keresnek "kacsakő"-re, mint "hotel" kifejezésre. A keresőmarketing ár kalkulációt minden esetben megelőzi egy keresőmarketing elemzés. Ennek során feltérképezzük a fontos kulcsszavait, illetve ezek versenyhelyzetét:

  • A honlap oldalainak és tartalmának mennyisége (oldal nagysága)

  • Technikai optimalizáltság

  • A honlap szerkezeti felépítése

  • Keresőkifejezések mennyisége

  • Konkurencia jelenléte (online verseny)

A feltérképezés után elküldjük Önnek árajánlatunkat, majd arról szóban is egyeztetünk. Fontos, hogy értse mit miért kell tenni a keresőoptimalizálás miatt (ezért is írjuk le mindezt honlapunkon, olvasson és kérdezzen tőlünk nyugodtan!)

Miért kedvező a keresőmarketing ára?

A megtérülési mutatók (ROI: ráforditás és profit aránya) a keresőmarketing esetében igen kedvező számokat mutatnak, így a keresőmarketing olcsó hirdetési eszköznek számít. Természetesen ez akkor igaz, ha valóban beváltja a hozzá fűzött reményeket, ezért is szükséges elemzéssel kezdeni a munkát, hogy lássuk a cég profiljához tartozó reális lehetőségeket.

Miért válassza a ProSign megoldásait?

Mentalitásunk szerint nem 3-5 kulcsszóra kell optimalizálni az oldalt, hanem több száz illetve ezer kifejezésre kell jobb pozíciót elérni, azaz témakörökre kell optimalizálni. Ez a szemlélet teszi lehetővé, hogy amikor az emberek különböző kifejezésekkel írják le keresnivalójukat, akkor is az Ön honlapjára bukkanjanak.

Elégedett ügyfeleink sokasága (referenciák) garantálja munkánk minőségét, és azt, hogy fölösleges funkciókkal nem terheljük se Önt, se látogatóit.

Megvan a tapasztalatunk, hogy kivitelezzük azt, amit ajánlunk, és ezt a munka folyamán tanácsadással támasztjuk alá. Velünk nem lesz elveszett az online világban, fogjuk a kezét. Keressen minket, és segítünk!

Csatlakozz a lokális Facebook
csoporthoz és kérdezz!

Lokális marketing facebook csoport