Hírlevél sablon készítés

hírlevel sablonCéges hírlevélnél fontos, hogy hasonlítson a céges megjelenéshez. Az online marketing eleme a levelezés, a hírlevél sablon is. Elkészítjük cége arculatához egyedi levelét, vagy kampányát.

Néhány hírlevél referenciánk

Ön is szeretne olyan ajánlatokat, leveleket küldeni,
amit többször elolvasnak ügyfelei?

Levelének nem csak tartalma, de megjelenése is fontos. Megtervezzük levelének sablonját, melynek tartalmát Ön írja meg mindennapos levelezésekor. (A oldalt megtekinthet néhány mintát)

  • Hátrány, ha eddig nem használta ki, és versenytársai stílusos HTML leveleket küldenek nap mint nap.

  • Előny, ha ajánlatai, akciói, napi levelezése is tükrözni fogja cége, és honlapja arculatát! Könnyebben megjegyezhetővé válik.

Tudta, hogy szívesebben fizetnek ki egy színes számlát?

Kutatások bizonyították: Egy színes számla, vagy stílusos árajánlat is eldöntheti az ügyfelekkel való együttműködés létrejöttét, vagy a partnerség hosszát. Ezért ajánljuk, hogy elkészítjük levelezése sablonját!

Növelje leveleivel honlapja látogatottságát!

Esetleg ügyfele még nem is járt honlapján? Levelében elhelyezett menük, vagy linkek segítségével ráveheti, hogy megtekintse!
Levele szélén elhelyezhet reklámokat, esetleg akciókat. Linkek mutathatnak kitöltendő űrlapokra kérdőívekre, ahol felmérheti ügyfelei igényeit. Ugye milyen egyszerű?
Látogatottság növelésére az Internet marketing szolgáltatásunk tartozik, de szorosan összefügg a kettő.

Mire lehet szüksége a levelek kiküldéséhez?

A kiküldéshez gyakorlatilag semmilyen különösebb tudás sem szükséges. Ön egyszerűen megírja a levelet, és elküldi.
Windows használata esetén Ön rendelkezik Outlook levelezőprogrammal, mely segítségével könnyen kiküldheti stílusos leveleit. Még kiemelkedőbb levélküldési lehetőség, ami hírlevél küldését is lehetővé teszi, hírlevél küldő rendszerünk. Ezeken kívül az interneten rengeteg lehetőség közül választhat (kérésére megkeressük az Önnek megfelelő programot).

A mi hírlevél sablon készítési módszerünk

  • Grafikai program: a design elkészítéséhez grafikai programot használunk. Ezzel készítjük el a céghez illő megjelenést, mint például a fejlécet és a kiegészítő elemeket.

  • HTML kódolás: a levél kódolásán múlik, hogy minden levelezőben azonosan jelenjenek meg a levelek, valamint ennél a folyamatnál is minimalizálhatjuk, hogy levelünk a kukában végezze. A levél megjelenése függ a levelezőrendszerektől is, amin olvassák őket, így a kézi HTML kódolás biztosítja a legegyenletesebb megjelenést.

  • Hírlevél környezete: a levelek megírásakor sok mindenre kell figyelni, hogy a levél eredményes legyen. Ilyen a levél tárgya, címek használata. Érdemes linkeket helyezni a hírlevélbe, így irányítani a látogatót a megrendelés felé. A hírlevél környezetébe tartozik a leiratkozás, illetve az adatok megváltoztatása. Kiküldés előtt mindezt érdemes ellenőrizni.

  • Tesztelés: több számítógéppel és e-mail fiókkal próbáljuk ki a levelet, hogy megérkezik e, valamint ugyanúgy néz e ki a Fremmail-ben, mint a Gmail, vagy Outlook rendszereken.

Csatlakozz a lokális Facebook
csoporthoz és kérdezz!

Lokális marketing facebook csoport