Prosign honlapkszts logo

Email marketing
- az egyre bővülő kapcsolatokért

email marketingEmail marketing segítségével új ügyfeleket szerezhet, és megtarthatja a régieket. Email marketing segítségével olyan hatékony kommunikációt építhet, ami akár automatizálva is működik, és éjjel-nappal kapcsolatot tart ügyfeleivel.

Sokan elcsépeltnek hiszik, de a legnagyobbak a mai napig használják. Mi is napi több száz levelet küldünk, és a módszer működik!

Email marketing csomagajánlatunk

Kialakítjuk, és elkészítjük email marketing kampányát, feliratkozókat gyűjtünk honlapja segítségével, és fogjuk a kezét, hogy eredményes legyen email marketing tevékenysége. Nézze meg a csomagot.

Néhány hírlevél referenciánk

Hírlevél előnyei

  • Költséghatékony: az előállításon kívül nincs további költsége, ugyan vannak fizetős szoftverek, de rengeteg ingyenes lehetőség is rendelkezésre áll.

  • Gyors: a levél megírása, vagy a kampány felállítása után azonnal küldhető az email, ami másodpercekkel később már az ügyfelek levelesládájában vannak.

  • Folyamatos kommunikációt biztosít: automatizálhatósága miatt az előre megírt levélsorozat akár automatikusan is működik, így akkor is meggyőzi ügyfelét, amikor Ön nyaral.

E-mail marketing cikkek

E-mail marketing tanácsok azoknak, akik
nem csak leveleket küldenének...

Szeretnénk ha az Interneten keringő hírlevelek, levelek értéke megnőne, és kéretlen levelek helyett egy reklámlevél értékes információ lenne olvasója számára. Szeretnénk, ha megismerné a hírlevél lehetőségeit, és hogyan használhatja ki azokat honlapján mindennapi kommunikációja során.

tudásanyag ingyen. Segítünk tanulni
 

Szolgáltatásaink

Honlapkészétés
Online marketing
Keresőmarketing
Grafikai tervezés

© 2014 Minden Jog fenntartva

Szállodai marketing

Külön szolgáltatásokat kínálunk a turisztikai szakmának, szálláshelyek online marketing megoldásaival. Bővebb információkat Hotel Marketing oldalunkon talál.

elérhetőség

ProSign Bt.
1113 Bp. Vincellér utca 20.
1022 Bp. Fillér utca 82/d

Telefon: +3620 919 2467
kapcsolat
 
ProSign honlapkészítés