Analytics statisztika

A Google Analytics statisztikája az egyik legelterjedtebb professzionális honlapstatisztika mérő eszköz. A Google Analytics bátran használható a honlap analizálására, és bő információval lát el a honlappal kapcsolatos marketing feladatokról.

Copywriter

Szövegíró, aki marketing és reklámszövegeket talál ki, fogalmaz meg. Feladata, hogy a szlogeneket és egyéb szövegeket úgy írja meg, hogy azok az értékesítést erősítsék. A copywriter lehet marketingszakember is (sőt előny is ha ért hozzá), újságíró, vagy egy terület szakembere.

Szabadszavas keresők

A szabadszavas keresők működése azon alapul, hogy egy indexelt információhalmazban (pl.: honlapokon) kulcsszavak, és kereső-kifejezések alapján keresnek. Ez azt jelenti, hogy előre "lementett" adatok között keres. Minél nagyobb, frissebb egy adatbázis, annál jobb minőségű találatokat tud adni a szabadszavas kereső.

Találati lista

A keresőmotorok legfontosabb része a találati lista. A találati listával akkor találkozunk, amikor a kulcsszót, vagy kifejezést beírjuk a keresési mezőbe. Ez a találati lista nem állandó, hanem akkor keletkezik, amikor megnyomjuk a "keresés" gombot. Ha újra keresünk, az már egy másik találati lista.

Csatlakozz a lokális Facebook
csoporthoz és kérdezz!

Lokális marketing facebook csoport