Taxi Plus

Taxi plusz taxitársaság

taxi plusA Taxi plus egypár éves, de mára meghatározó Taxitársaság, akiknek nem csak honlapját, hanem a honlaphoz kapcsolódó népszerűsítést, online megjelenését is végezzük. A taxizás világában rettenetesen fontos egy jó honlap, hiszen az utasok az interneten tudnak pontos információkat kapni az aktuális árakról.

www.taxiplus.hu

A honlap kialakításánál számolnunk kellett az utazóközönség szokásaival, azaz azzal, hogy milyen információkra kíváncsiak azonnal. Ezek az elérhetőség, és a tarifák voltak, így ezeket az információkat emeltük ki.

A közönség megelégedése
Ahogyan vártuk, úgy is történt! A látogatók szóban is kifejezték, hogy a taxitársaságok között a Taxi plus honlapja volt a legjobban átlátható, és sokan ezért választották őket!

A másik nagy kihívás a szoros piaci helyzetben megtalálhatóvá tenni az oldalt a keresőkben és egyéb honlapokon egyaránt. A látogatottsági statisztikák egyértelműen mutatják, hogy az oldal széles kulcsszólistára jön ki a Google találati listáin. A honlap tehát jól szerepelt az internet marketing területén is.

Élen járunk Taxi kulcsszóra a Google találati listáin!

Csatlakozz a lokális Facebook
csoporthoz és kérdezz!

Lokális marketing facebook csoport