Logó tervezés

Mire jó a céges logó?

A céges logó komolyságot sugall, megbízhatóvá tesz egy vállalkozást. Megjegyezhetőséget biztosít, jobb kommunikációt tesz lehetővé. Ennek megtervezésében segítünk!

  • Megjegyezhető: az egységes megjelenés miatt a céges logót jobban meg lehet jegyezni, így az újratalálkozáskor mint régi ismerőst fogadja a szem. Az embléma kiemel a tömegből.

  • Komolyság: Akinek van logója, az már biztosan foglalkozik a cégével is, nem csak a munkájával. Vele együtt dolgozni annyit jelent, mint egy komoly emberrel együttműködni.

  • Brand építésének alapfeltétele: egy brand egy jól körülhatárolt termék, aminek külön kommunikáció van kialakítva. Ennek a légkörnek az összefogója a logó.

  • Marketing érték növelése: a megjegyezhetőség és komolyság folyománya, hogy a reklámjainak nő a hatékonysága, így az Ön döntése, hogy kevesebb befektetéssel ugyanannyi ügyfelet szólít e meg, vagy ugyanannyi pénzből még több vásárlót szerez.

Miért kell logót készíteni? És milyen egy jó logó?

A logó készítés nélkül nincs cég sem. Hogyan lenne például honlapja? Mit tenne annak a fejlécébe? Hogyan különböztetné meg névjegykártyáját a többiekétől?

Milyen logót válasszak? Logó típusok.

A logónak sok változata van. Önnek melyiket érdemes választania? Lehet rajzos, tarka, vagy egyszerű, de létezik nagyon jól mutató csak szövegből álló szöveges logó is. Melyik logót érdemes választania az Ön cégének?