nyomdai előkészítés

Nyomdai előkészítés üzleti célokra.
Megjelenés és hatékonyság.

- Egyedi arculat
- Megjegyezhető formák
- Átlátható grafikák

 

Kérjen ajánlatot már most!


Arculattervezés

Szórólap

Katalógus készítés

Az egységes cégarculat megjegyezhetőséget, profizmust, jobban megtérülő reklámokat jelent. Engedje, hogy bemutassuk az arculattervezés hasznát, bizonyíthassuk szakértelmünket.

Szórólap készítés szolgáltatásunkkal átlátható, információt kiemelő szórólapot kap. Üzleti céljait és a szépséget állítjuk a középpontba, ügyfelei is szeretni fogják!

Brossúrával, vagy katalógussal bemutathatja termékét, szolgáltatásait. Jól olvasható szövegekkel, és illusztrált kiadvány adja át legjobban mondandóját. Katalógus készítés szolgáltatásunk szolgálja üzleti céljait!

arculattervezés...

szórólap tervezés...

céges katalógus...

     
     
     

Nyomdai előkészítés kis és közepes vállalkozásoknak

Nyomdai előkészítés szolgáltatásainkkal lefedjük cége minden nyomdai előkészítés igényét. Megtervezzük cége arculatát, vagy továbbfejlesztjük a régit. Alkalmi megrendelés esetén alkalmazkodunk,  hosszútávú design munka során teljesen ráhangolódunk cége céljaira, hangulatára, és azokat szem előtt tartva végezzük munkánkat.
Nyomdai előkészítés során ötleteinkkel, marketing tapasztalatainkkal támogatjuk hatékonyságát.
Megfelelő megjelenést kap üzleti céljaihoz!

Arculattervezés

Arculattervezés szolgáltatásunkkal cégek teljes arculatát tervezzük meg, vagy újjítjuk fel a régit. Egységes megjelenéssel megjegyezhetővé válik, ügyfelei jobban megjegyzik, reklámjai megtérülése megnő. A nyomdai előkészítés minden eszközét bevetjük arculattervezés során. Letisztult designal segítjük elő megjelenését arculat kialakítása közben.
Az arculattervezéshez kapcsolódó szolgáltatásokat (névjegykártya, levélpapír, logótervezés), és árakat is írunk.

Szórólap készítés

Szórólap készítés közben elkerüljük, hogy a sok információ között elvesszen a lényeg, az Ön információja. Sokan követik el a nyomdai előkészítés hibát, hogy célcsoportjuk átláthatatlanság miatt nem olvassa el szórólapjukat.
Nyomdai előkészítés során ötletekkel, információkkal látjuk el tanulmányaink és tapasztalatunk alapján segítjük döntéseit. A ProSign honlapján összeszedtük a szórólap téma minden mozzanatát, a készítéstől az áron keresztül a hatékonyság növeléséig. Kezdje az olvasást azzal, mitől lesz hatékony egy szórólap, majd olvasson a hatékonyságnövelésől. Szórólap témában bátran válogathat!

Katalógus készítés

Katalógus készítés során kiemelten figyelünk az olvashatóságra, kép és szöveg harmóniájára, és arra, hogy a kiadvány illeszkedjen a cég arculatához, és profiljába.
Mitől lesznek különlegesek katalógus készítés munkáink? Ismerjük az emberek szokásait, és felhasználjuk a katalógus készítés során. Nyomdai előkészítés stílusában megcélozhatunk fiatalokat, vagy idősebb korosztályt egyaránt. Közös egyeztetés alapján készítjük el a végső formát.
Nyomdai előkészítés munkáink közül sok a katalógus készítés, és különösen szeretjük csinálni, olvasson csak utána.

Könyv tördelés

A könyv az ember legjobb barátja. Persze, ha könyv tördelés miatt könnyen olvasható, és nem fárasztja el a szemet. (A rossz betűtípus választása, a sorok szabálytalan szedése a szem fáradtságát okozza.) A nyomdai előkészítés alatt a tipográfia szabályait betartva nem csak a tartalom, a körítés is élvezetes, baráti lesz. Könyv tördelése közben minden szabályra figyelünk, melyeknek nem véletlenül van évezredes hagyománya.

Névjegykártya

Egy névjegykártya bemutatja tulajdonosát. Azt hinnénk egyszerű hasznos névjegyet készíteni, pedig egy mutatós darabhoz ötletek, és rutin szükséges. Nyomdai előkészítés közben úgy tervezzük megjelenésének eszközeit, hogy elérjék hatásukat. Olvasson bővebben arról, mi legyen egy névjegyen, mik a szabványos méretei, vagy hogyan készül.

Étlap tervezés

Egy étlapba minden vendég belenéz, az étlap tervezés meghatározza a vendég hangulatát. Esztétikusság, és praktikusság jellemzi, ötletesség emeli ki a tömegből. Nyomdai előkészítés közben figyelünk, hogy stílusos étlapja legyen. Olvasson még többet az étlap tervezéséről.