Szállóvendégek számának megtöbbszörözése honlapon keresztül szállásadóknak

Elege van az elméletekből, és szeretne végre tenni valamit szálláshelye marketingjéért?

 • Mitől lesz hatékony értékesítője weboldala?

 • Mitől megy Önhöz, és nem a szomszédba a szállást kereső?

 • Mik a legnagyobb hibák honlapján?

 • Elege van az ígéretekből, és cselekedni akar?

 • Kicsúszott Internetes megjelenésének irányítása kezéből?

 • Megismerné a honlapjára látogatókat?

 • Webes hirdetései csak viszik a pénzt?

 • Van ugyan hírlevele, de nem hozza a várt eredményt?

Amire szüksége van:

A szállás marketing témában jártas szakemberekre, akik szálláshelye honlapjából automatizált vendégszerző honlapot készítenek. Megtalálják közönségüket, megfogják őket, és foglalásra ösztönöznek. Ez a három lépés kell Önnek, és ezt mi mind megadjuk!

Amit tőlünk mindenképp megkap:

 • Erőforrások hatékonyabb kihasználása

 • Hosszútávú marketing stratégia kidolgozása

 • Eredményes és költséghatékony reklámkampányok kidolgozása

 • Vendégek visszatérésének ösztönzése

Szállodai marketing témában külön honlapot is létrehoztunk, ahol mindent megtalál a témáról. A szállásmarketing oldalon megtalálja szolgáltatásainkat, a Blogban pedig ingyen juthat hasznos információhoz a témában.

 

Nézzük a szállodai honlap főbb tulajdonságait

A modern világban a szállodák számára elengedhetetlenül fontos a hatékony online jelenlét. A szállodai honlap egy olyan digitális kirakat, amely lehetővé teszi a potenciális vendégek számára, hogy megismerjék az ajánlatokat, szolgáltatásokat és kényelmesen foglaljanak is. Ebben a blogbejegyzésben felfedezzük a szállodai honlap fő tulajdonságait, amelyek a siker kulcsai lehetnek az online foglalások és vendégelégedettség terén.

Első benyomás és felhasználói élmény (UX)

Az első benyomás számít, és a szállodai honlapnak lenyűgözőnek és felhasználóbarátnak kell lennie. Az egyszerű, áttekinthető tervezés és a könnyen navigálható menüsor segíti a látogatókat abban, hogy gyorsan megtalálják az információkat, amelyeket keresnek. A reszponzív design elengedhetetlen, hogy a honlap minden eszközön (számítógép, mobil, tablet) optimálisan működjön.

Kiemelt ajánlatok és szolgáltatások:

A honlapnak feltétlenül ki kell emelnie a szálloda egyediségét és az általa kínált szolgáltatásokat. Különleges csomagok, wellness lehetőségek, éttermi ajánlatok vagy éppen konferenciatermek – ezeket mind kiemelt módon kell bemutatni.

Fotók és videók

A minőségi fényképek és videók a szálloda valóságos hangulatát közvetítik, és segítenek a potenciális vendégeknek eldönteni, hogy éppen az adott helyet válasszák-e. A képeknek és videóknak tükrözniük kell a szálloda stílusát, berendezését és környezetét.

Szobafoglalás és online foglalási rendszer

Az egyszerű és megbízható online foglalási rendszer lehetővé teszi a vendégek számára, hogy könnyen és gyorsan lefoglalhassák a szobákat. A rendszernek intuitívnak és biztonságosnak kell lennie, és a vendégeknek lehetőséget kell adnia a szobatípus kiválasztására, a dátumok beállítására és az extra szolgáltatások hozzáadására.

Értékelések és vélemények

A pozitív vendégértékelések és vélemények hitelességet adnak a szállodának. A honlapon valószínűleg érdemes elhelyezni néhány elégedett vendég visszajelzését, amelyek segítenek meggyőzni a látogatókat a szálloda minőségéről.

Látnivalók és környékbeli tevékenységek

A szálloda környezetének bemutatása és a közeli látnivalók, programlehetőségek ismertetése segít a vendégeknek tervezni és inspirálódni. Ez különösen fontos, ha a látogatók nem csak pihenni, de felfedezni is szeretnének.

Kapcsolat és támogatás

Az elérhetőségek és kapcsolatfelvételi lehetőségek könnyen elérhetőek legyenek a honlapon. Legyen könnyen megtalálható telefonszám, e-mail cím vagy akár élő chat lehetőség a látogatók gyors és hatékony támogatásához.

Blog és hírek

Egy jól karbantartott blog olyan tartalmakat kínálhat, amelyek érdekesek és hasznosak lehetnek a látogatók számára. Ezenkívül friss hírek, események és promóciók megosztásával is naprakésznek és élettel teli honlapot tarthatunk fenn.

Összegzéskéne a szállodai honlapokról

A szállodai honlap az online jelenlét alapja, amely hatással van a vendégelégedettségre és az üzleti eredményekre egyaránt. A fenti tulajdonságok összessége segít megteremteni egy vonzó, informatív és könnyen használható honlapot, amely elősegíti a foglalásokat és erősíti a szálloda márkáját a digitális térben. A jól megtervezett szállodai honlap nem csak az első benyomást erősíti meg, hanem hosszú távon is segít növelni a vendégforgalmat és a bevételt.

 

 

Csatlakozz a lokális Facebook
csoporthoz és kérdezz!

Lokális marketing facebook csoport