Prosign honlapkszts logo

A proSign lett a második 2006 honlapoptimalizáló versenyén

Második helyezett lett a ProSign az ország első keresőoptimalizálási versenyén. Sokáig vezettünk, án az utolsó hónap tétlensége meghozta a lemaradást. AZért szép eredmény!

A proSign lett a második 2006 honlapoptimalizáló versenyén

Miről szólt a verseny

pillangószív versenyA verseny célja fél év alatt egy előre meghatározott kulcsszóra legjobb helyen szerepelni a keresők találati listáján. Köztudott, hogy az internetes keresőkkel találják meg a látogatók az álltaluk keresett információkat, így aki képes jó helyre pozicionálni honlapjait, az hatalmas előnyre tehet szert üzletágában.

Hogy sikerült elérni

Cégünk nagy tapasztalatával úgy optimalizálta a versenyre létrehozott honlapját, hogy a google-ba beírva a kulcsszót minnél előrébb hozza ki. A recept titkos, de sok munkával minden honlappal el lehet érni a kitűzött célt.

Miért volt jó ez a verseny

A verseny kulcsszava a "pillangószív" volt, ami egy fantáziaszó, így kevés értelemmel bír. Üzleti előnye kevés, ám gondoljunk bele, mekkora előnyre tesz szert az a cég, aki az "ingatlan" vagy a "használt autó" kulcsszavakra kerül az elsők közé...

A verseny honlapja

Cégünk álltal nevezett honlap itt található meg. A tartalmát és külalakját nem kell figyelembe venni, hiszen a honlap jelenlegi feladata csupán: lejobb helyezés a keresőkben! A versenykiírás honlapja itt található.

{fcomment}

Szerzőről

 

Anders Tamás vagyok, a Prosign vezetője. Célom írásaimmal, hogy bemutassam az online marketing lehetőségeit, és módszereit, valamint mindezt kivitelezzem Önnek.

tudásanyag ingyen. Segítünk tanulni
 

Szolgáltatásaink

Honlapkészétés
Online marketing
Keresőmarketing
Grafikai tervezés

© 2014 Minden Jog fenntartva

Szállodai marketing

Külön szolgáltatásokat kínálunk a turisztikai szakmának, szálláshelyek online marketing megoldásaival. Bővebb információkat Hotel Marketing oldalunkon talál.

elérhetőség

ProSign Bt.
1113 Bp. Vincellér utca 20.
1022 Bp. Fillér utca 82/d

Telefon: +3620 919 2467
kapcsolat
 
ProSign honlapkészítés