Prosign honlapkszts logo

Honlap optimalizálás

A honlap optimalizálás célja, hogy az oldal kialakítása és programozása megfeleljen a látogatók és a keresőrobotok igényeinek. Honlap optimalizálás után előrébb kerül a keresőkben és látogatói is jobban szeretik majd honlapját.

Jobb helyezés a keresőkben

Első oldalon lenni, hatékony dolog, mert egy témára keresők megtalálják az oldalt. A kereső optimalizálás segít, hogy sokan látogassák az oldalt. Ez nem minden. A cél az, hogy a látogatókból ügyfél legyen, és az ügyfelet megtartsuk.

Weblap optimalizálás: a honlap megjelenése és tartalma

Félreérthető a weblap optimalizálás. Lehet hinni, hogy a honlap optimalizálását jelenti azért, hogy a honlap látogatott legyen. Pedig az igazi jelentése: A honlapon úgy irányítani, és kezelni a látogatót, hogy először ügyféllé, majd visszatérő megrendelővé váljon.

Látogatók vezetése

weblap_optimalizalas_kepAmikor belép valaki oldalára, információ után kutat. Ha nem találja meg öt(!) másodpercen belül, továbbáll. Neki egy kattintás, Önnek egy ügyfél. Honlap optimalizálással elkaphatja figyelmét, és elvezetheti a megrendelésig. (Hogyan? Megtudhatja személyes találkozónk alkalmával, vagy hírlevelünkből.)

A szavaknak jelentősége van

Minden szónak, amit leír honlapján, fontos szerepe van. Látogatói folyamatos figyelésével az apró hibákat orvosoljuk. Megtervezzük a látogatás optimális útvonalát. Ahol letérnek a vendégek, beavatkozunk!

Ez a weblap optimalizálás

Amikor a honlapjára érkező megtalálja az információt, amit keres, bizalommal van Ön iránt, eljut a megrendelésig, és többször visszatér az oldalra. Látogatói így viselkednek? Akkor Önnek nincs mondanivalónk. Ha nem, akkor weblap optimalizálásra van szüksége, amiben honlapját elemezzük, és a fent leírtaknak megfelelően alakítjuk. Kérjen árajánlatot!

tudásanyag ingyen. Segítünk tanulni
 

Szolgáltatásaink

Honlapkészétés
Online marketing
Keresőmarketing
Grafikai tervezés

© 2014 Minden Jog fenntartva

Szállodai marketing

Külön szolgáltatásokat kínálunk a turisztikai szakmának, szálláshelyek online marketing megoldásaival. Bővebb információkat Hotel Marketing oldalunkon talál.

elérhetőség

ProSign Bt.
1113 Bp. Vincellér utca 20.
1022 Bp. Fillér utca 82/d

Telefon: +3620 919 2467
kapcsolat
 
ProSign honlapkészítés