Prosign honlapkszts logo

Keresőmarketing tartalomtervezés

Legjobb honlap az, ami a legjobb tartalommal rendelkezik. A tartalom tudatos tervezése révén olyan információkat szolgáltatunk a látogatóknak, ami bizalmat erősít, megtalálhatóvá tesz a keresők oldalain, és olyan plusz értéket ad a honlapjának, amitől előnyre tesz szert versenytársaival szemben.

tartalomtervezésMiért fontos a tartalom?

A honlap tartalma az, ami miatt érdemes elidőzni egy honlapon, ez adja a lényegét, ugyanis az emberek információért böngésznek az interneten. Amennyiben jól rendszerezett és nagy terjedelmű oldalt birtokol, a keresőmotorok jártasnak ítélik a honlaját a témában (és a sok tudásanyag miatt így is van), így jó helyen hozzák ki találati listájukon.

Tartalom tudatos tervezése

Tudatos szerkesztéssel befolyásoljuk a látogatókat az oldal bizonyos elemeinek elolvasására, és a keresőrobotok kedvében járunk, hogy előrrébb helyezkedjünk el a találati listákon. A tartalmak lehetnek:

  • Szöveg

  • Kép

  • Hang

  • Video

  • Alkalmazás

Keresőmarketing tartalomtervezés eredménye

Jó tartalommal elcsábítja potenciális vásárlóit, hiszen szaktudását írásaival bebizonyítja, és már adott egy értékes ajándékot ügyfelének: az információt. Nem csak ügyfelei, hanem a Google kereső is hálás lesz, hiszen a látogatók keresésére megfelelő választ tud adni az Ön honlapjával, így máskor is jó pozícióba rakja oldalait. Ön is elégedett lesz, hiszen cikkei meghozzák a várt látogatottságnövekedést, és ezzel együtt a több megrendelés lehetőségét.

Miért velünk dolgozzon?

Tapasztalatunk az, hogy több száz oldal tartalmának keresőoptimalizált elkészítése megrendelőinkre nagy terhet ró. Amikor ránkbízza a feladatot, honlapjának szerkezete és szövegezése kereső- és látogatóbarát lesz. Megoldjuk a feladatot, hogy minden egyes aloldal optimálisan illeszkedjen a honlap egészébe és üzleti céljaihoz a megjelenés mögött.

Hogyan tervezzük a keresőoptimalizált tartalmat?

Segítünk kitalálni a témákat, utánajárunk milyen tartalmak vannak az interneten, és rendszerezzük a témaköröket. Segítünk kialakítani a keresőoptimalizált oldalszerkezetet, hogy látogatói könnyen navigálhassanak, és sokáig maradjanak honlapján. Igény esetén a keresőoptimalizált szövegírást is elvégezzük.

tudásanyag ingyen. Segítünk tanulni
 

Szolgáltatásaink

Honlapkészétés
Online marketing
Keresőmarketing
Grafikai tervezés

© 2014 Minden Jog fenntartva

Szállodai marketing

Külön szolgáltatásokat kínálunk a turisztikai szakmának, szálláshelyek online marketing megoldásaival. Bővebb információkat Hotel Marketing oldalunkon talál.

elérhetőség

ProSign Bt.
1113 Bp. Vincellér utca 20.
1022 Bp. Fillér utca 82/d

Telefon: +3620 919 2467
kapcsolat
 
ProSign honlapkészítés