Prosign honlapkszts logo

Honlap szerkezet tervezése

Keresőoptimalizált honlapnál rendkívül fontos a honlap szerkezetének pontos megtervezése. Jól tervezett honlapnál könnyű a navigáció, és a tartalom csoportosítása miatt a keresőrobotok is előrébb sorolják tartalmunkat a találati listákon.

honlap szerkezet tervezéseTartalmak csoportosítása

A tartalmak megfelelő csoportosítása egyszerre könnyíti a navigációt és imponál a keresőmotoroknak. A navigáció javul, hiszen mindig azok a témák kerülnek a látogató elé, amik érdeklik, ez pedig könnyíti a tájékozódást, és további olvasnivalót ad a látogatónak. A hosszabb oldalon töltött idő javítja az esélyt az ajánlatkérésre.
A jó honlapszerkezet erősíti az oldalt bizonyos kulcsszavakra, mert a keresőmotorok is érzékelik, hogy egy-egy téma jól ki van dolgozva, azaz a téma szakértőjével áll szemben.

Mi kell a honlap szerkezet megtervezéséhez?

  • Saját elgondolás: az Ön szakmai tapasztalatai, szolgáltatásainak listája megadják az alapot.

  • Kulcsszókutatás: a szinonímák viszgálata, kulcsszóválasztó eszközök és a Google kulcsszó eszköze megmutatja milyen szavakra keresnek a potenciális ügyfelek. Kulcsszókutatás során ezeket mind megvizsgáljuk.

  • Konkurens oldalak vizsgálata: sikeres konkurens honlapok szerkezete rávilágít már működő mechanizmusokra.

Szerkezet tervezése után könnyebb az írás

Az előre felvázolt szerkezet segíti a keresőoptimalizált szövegírást, hiszen a főbb pontok meghatározása után a szerkezetet kell "kitölteni" és a tartalom magától logikus és keresőbarát lesz.

A szerkezetet tökéletesen kiegészíti a keresőmarketing tartalomtervezés, ahol azokat a minőségi tartalom lehetőségeit kutatjuk és határozzuk meg.

Miért mi segítsünk tervezni a szerkezetet?

Átlátjuk a szerkezet felépítésének találati listákra gyakorolt hatását. A keresőmarketing minden területén nagy jelentősége van: a honlap pozíciójára, a kattintás alapú kampányok árára, látogatói viselkedésre. Olyan szemléletmódot biztosítunk munkánk során, ahol a honlap szerkezete biztosítja az optimális hármas előnyt: ami jó a látogatónak, jó a keresőmotoroknak, és jó Önnek is.

tudásanyag ingyen. Segítünk tanulni
 

Szolgáltatásaink

Honlapkészétés
Online marketing
Keresőmarketing
Grafikai tervezés

© 2014 Minden Jog fenntartva

Szállodai marketing

Külön szolgáltatásokat kínálunk a turisztikai szakmának, szálláshelyek online marketing megoldásaival. Bővebb információkat Hotel Marketing oldalunkon talál.

elérhetőség

ProSign Bt.
1113 Bp. Vincellér utca 20.
1022 Bp. Fillér utca 82/d

Telefon: +3620 919 2467
kapcsolat
 
ProSign honlapkészítés