Domain regisztráció

.hu domain

Az Magyarországi Internet Szolgáltatók Tanácsa Tudományos Egyesülete megalkotta a regisztrációs szabályzatot, amelynek ismerete fontos, ha Ön domain nevet kíván bejegyeztetni.

Kérjük, az igénylés előtt mindenképp nézze meg az alábbi címen, hogy az Ön által igénylendő domain név még szabad-e, vagy nincs bejegyzés alatt.
Ha a name szervert is Ön biztosítja, kérjük, hogy az alábbi oldalon ellenőrizze a domain név működését.
Domain név lehet prioritásos, vagy nem prioritásos

Prioritásos domain név

A prioritással kért domain regisztrációs kérelmek előzetes nyilvános meghirdetés nélkül kerülnek elbírálásra. A regisztráció átfutási ideje: 2-4 munkanap.
Prioritásos lehet az igény, ha az szervezet teljes vagy rövidített neveként rögzített megnevezéssel azonos karaktersorozat, lajstromozott védjegy, település, vagy országnév-ről van szó. Az igény valódiságát igazolni kell.

Nem prioritásos domain

Nem prioritásos domain név az, mely nem cégnév, szervezetnév vagy védjegy.
A nem prioritással kért domain nevek előzetesen két hétig nyilvánosan meghirdetésre kerülnek az ISZT weboldalán. A regisztráció átfutási ideje: 14-16 nap.

A domainnév regisztrációhoz szükséges dokumentumok:

Cég, társadalmi szervezet, alapítvány esetén:
Kitöltött igénylőlap, bírósági végzés másolat, aláírási címpéldány másolat.

Magánszemély esetén:
A kitöltött igénylőlap, és az esetlegesen szükséges dokumentumok. Magánszemély esetén egy nyilatkozatot kell kitölteni.

Nemzetközi domain név regisztráció (.com .net .org .info .biz)

Nemzetközi domainnevet bárki igényelhet, az igénylőlap kitöltésével és cégünkhöz való eljuttatásával.

 

A domainregisztráció díja. 3990 Ft +áfa

Saját domainnevet mint egy névjegyet vagy katalógust nyújthat át ügyfeleinek, hirdetheti az interneten, újságokban, szórólapokon. Hogy mi áll mögötte, az valójában az Ön döntése ugyanúgy mint az, hogy milyen tartalmat fed le a névvel.
Hogy milyen domainnevet érdemes megrendelni, az két tényez?t?l függ. A cégt?l, akinek szüksége van rá, valamint, hogy regisztrálva van-e már. Ugye nem szeretne olyan domainnevet, amit kés?bb senki sem látogat! Szívesen segítünk kiválasztani és regisztrálni a megfelel?t.

Webhosting

PROMICRO csomag:

A 100Mb-os csomag a legtöbb honlap igényeit kielégíti. Mérete elegendő a bemutatkozó képek elhelyezéséhez, és a honlap filejainak. Kiegészítő szolgáltatásai internetes portálokat is ki tudnak szolgálni.
A webhosting szolgáltatások megrendelőlapja innen tölthető le.

PROMEDIUM csomag:

Az 500Mb-os csomag a legtöbb honlap igényeit kielégíti. Mérete elegendő a rengeteg kép, esetleg pár videó elhelyezéséhez, és a honlap filejainak. Kiegészítő szolgáltatásai internetes portálokat is ki tudnak szolgálni.
A webhosting szolgáltatások megrendelőlapja innen tölthető le.

PROMAXI csomag:

Az 1G-s csomag a legtöbb honlap igényeit kielégíti. Mérete elegendő a rengeteg kép, videók elhelyezéséhez, és a honlap filejainak. Kiegészítő szolgáltatásai internetes portálokat is ki tudnak szolgálni.
A webhosting szolgáltatások megrendelőlapja innen tölthető le.
KERESSEN, ÉS KEZDJÜK EGY INGYENES BESZÉLGETÉSSEL