Prosign honlapkszts logo

Honlap karbantartás

Honlap tervezés után is Önnel maradunk

honlap karbantartásUgyan honlapjainkat adminisztrációs felülettel látjuk el, így honlapja tartalmát bármikor tudja frissíteni, mégis felmerülhet az igény, hogy néha ránézzünk weblapjára. Nem csak tartalmi frissítésben, hanem statisztika, és konkurencia figyelésben is segítségére leszünk!

Honlap frissítés

Reális áron vállaljuk honlapja frissítését, karbantartását. Sokszor halljuk hogy egyes cégek ingyen vállalják a honlapkészítést, hogy utána aranyáron adják a frissítéseket. Ezek nem mi vagyunk. Ügyfeleink sokszor teljes felügyelettel bíznak meg honlapjuk fölött, hiszen tudják, hogy mindig számíthatnak segítségünkre.

  • Új menüpont

  • Tartalmi frissítés

  • Újabb funkciók integrálása

  • Nyelvi mutációk

Rendszeres munkák

Aki komolyan veszi internetes megjelenését tudja, hogy újabb vásárlók meghódításáért folyamatosan meg kell dolgozni. Egy oldal, aminek frissítik tartalmát, és figyelik statisztikáját, sokkal jobb esélyekkel indul a keresőkben az előkelő találati helyekért, mint elhanyagolt társaik. Mit tudunk tenni Önért:

  • Konkurenciafigyelés

  • Kulcsszópozíció követés

  • Tartalomszerkesztés

  • Folyamatos keresőoptimalizálás

Vállaljuk felvilágosítását is...
Szeretné megtudni, ilyen lehetőségek rejlenek honlapjában? Mi szívesen elmondjuk, ha felveszi a kapcsolatot velünk, vagy szívesen le is írjuk, ha feliratkozik hírlevelünkre , ahol a tervezés folyamatán vezetjük végig.

Honlap referencia

referencia

Honlap árak

honlap árak

Árajánlat

árajánlat


tudásanyag ingyen. Segítünk tanulni
 

Szolgáltatásaink

Honlapkészétés
Online marketing
Keresőmarketing
Grafikai tervezés

© 2014 Minden Jog fenntartva

Szállodai marketing

Külön szolgáltatásokat kínálunk a turisztikai szakmának, szálláshelyek online marketing megoldásaival. Bővebb információkat Hotel Marketing oldalunkon talál.

elérhetőség

ProSign Bt.
1113 Bp. Vincellér utca 20.
1022 Bp. Fillér utca 82/d

Telefon: +3620 919 2467
kapcsolat
 
ProSign honlapkészítés